Sunday, October 3, 2010

Blueprint

A Dutch post this time. It is the invitation for the open day in my atelier in Delft 7 October from 10 till 10. The presentation is called blueprint.

At the end of the month we will have an English online magazine about the presentation and I will post it of course.

The video shows my work ( 2 teapots with fish) at the housingfair in Amsterdam last week.BLAUWDRUK

De term blauwdruk is in de loop van de tijd ook de term geworden, waarmee een nog niet uitgevoerd ontwerp van iets wordt aangeduid.

Blauwdruk betekent in figuurlijke zin plan van uitvoering.

Op 7 oktober is mijn atelier geopend voor bezoekers en ben je van harte welkom om eens rond te kijken tijdens de presentatie BLAUWDRUK.


Mijn atelier ontwikkelt concepten op diverse gebieden.

Zoals borduren in de openbare ruimte, de vilt concepten Stilte en over de kudde, sieraden van cement, en de grafische concepten en prints van art on the move, bluebirds en blueprints en de decor serie.

Daarnaast organiseer ik in het atelier workshops op maat voor kleine groepen tot 10 personen. Of voor grotere groepen op locatie.

Zo is er komend najaar een schilder concert met muzikant Jaap Mulder van Di Gojim.

Hier in Delft vooral bekent als straat muzikant, die prachtig klarinet speelt.

En een combinatie workshop rond het werk van Frida Kalho waarbij een dagworkshop schilderen wordt gecombineerd met een theater voorstelling in Maassluis van Helmert Woudenberg.

Laat je inspireren door de concepten en idee├źn die het atelier ontwikkeld.

Sommige concepten werden al deels gepresenteerd, zo werd het borduren van een brug 3e bij een ontwerp wedstrijd van de gemeente Delft.

En stonden de theepotten uit de installatie Dutch Breakfast vorige week in het huis van Ariadne at Home op de woonbeurs in Amsterdam.

Mijn atelier aan het Oosteinde 149 is te bezoeken op donderdag 7 oktober van 10 tot 10 uur.

Wie geen tijd vrij kan maken. Vanaf eind oktober is via mijn blog www.rabbitartonthemove.blogspot.com een online Blueprint magazine te bekijken, over de open dag en de concepten

Vriendelijke groeten,
Liset van Dommelen Ateliervandommelen
Oosteinde 149 2611 VC Delft
www.ateliervandommelen.nl

No comments:

Post a Comment